+385 21 848 208

O nama

„AGENCIJA AJDUK“ upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, bavi se posredovanjem u prodaji i kupnji nekretnina na području cijele Republike Hrvatske. U našoj ponudi možete pronaći hotele, zemljišta (građevinska i poljoprivredna), stanove, poslovne prostore, kuće i vile s bazenima. Naš je cilj da Vama cijenjeni kupci pronađemo nekretninu upravo onakvu kakvu ste željeli, kao i da našim prodavateljima nastojimo realizirati prodaju nekretnine u što kraćem vremenskom periodu. Kako bismo što kvalitetnije i uspješnije pomogli svima Vama surađujemo s domaćim i stranim agencijama i oglašavamo se na svim portalima u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Naš glavni ured nalazi se u blizini grada Imotskog u vlastitom poslovnom prostoru u mjestu Kamenmost (Domovinske zahvalnosti 68) neposredno uz glavnu prometnicu.

NAČIN POSLOVANJA
Utvrđen je Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, Pravilnikom o Registru posrednika u prometu nekretnina, Pravilnikom o Imeniku agenata posredovanja u prometu nekretnina i Pravilnikom Hrvatske gospodarske komore čime je određena i agencijska provizija. To nije bačen novac jer radimo za vas: oglašavanje u medijima i svim portalima, provjeravamo dokumentaciju o vlasništvu i druge karakteristike nekretnine, nebrojeni izlasci na teren, predugovor, ugovor, zahtjev sudu i katastru, dajemo savjete za Vašu zaštitu i sigurnost i po potrebi osiguravamo odvjetničke usluge i usluge procjene nekretnine od strane ovlaštenog vještaka, kao i legalizaciju objekata (od početka do kraja) po novom Zakonu.

NOVO!! NOVO!! NOVO!! NOVO!! NOVO!!
  • stalni sudski vještak za procjenu poljoprivrednog zemljišta i procjenu poljoprivrednih nekretnina
  • stalni sudski vještak za agronomiju

ZA VAS: Tijekom radnog vremena ponedjeljak-petak od 08.00 do 14.00 sati, subota od 08.00 do 12.00 sati, osim nedjeljom, na usluzi su Vam vrijedni i stručno osposobljeni agenti koji očekuju Vaš poziv na broj telefona 00385 21 848-208, mobitel 00385 99 2725-770. Nakon radnog vremena dostupni smo Vam na navedeni broj mobitela svaki radni dan do 20.00 sati

VIZIJA:
„Agencija Ajduk“ ima za cilj svim zainteresiranim klijentima i partnerima koji djeluju na tržištu nekretnina osigurati jako tržište i plasman koji besprijekorno funkcionira u svim segmentima (sigurnost zastupanja, pomoć u izboru lokacije, pravno zastupanje te pripremu i kontrolu izvodljivosti projekata) i sve to na profesionalnom nivou.

Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu, a na svaki Vaš upit rado ćemo odgovoriti.


Osnovni podaci:

NAZIV: AGENCIJA AJDUK, posredovanje i promet nekretnina
KRATKI NAZIV: AGENCIJA AJDUK
SJEDIŠTE: Domovinske zahvalnosti 68, 21262 Kamenmost
UPISANI U URED UPRAVE U SPLITSKO-DALMATINSKOJ ŽUPANIJI, SLUŽBA ZA GOSPODARSTVO, ISPOSTAVA IMOTSKI, BROJ: 2181-01/02-08-4-R.Đ.
MB OBRTA: 92295045
OIB: 71504341856
TRANSAKCIJSKI RAČUN: Privredna banka Zagreb: IBAN: HR1723400091160245732 IBAN SWIFT CODE: PBZGHR2X